Concorde Condo

This 2000 square foot condo was in desperate need of a renovation. The galley kitchen was opened to create a better flow through the whole unit, with brand new cabinets and appliances. Both bedrooms and the living room all received new millwork built-ins providing more functionality and storage. We reconstructed from the original framing 3 bathrooms, adding 2 stand up showers while removing the old bath tubs, all new finishes throughout. The result was a much brighter, more liveable space.

Location:

Don Mills, Toronto

Project Duration:

Oct 2019/ Feb 2020

Designer:

Kim Jin

Architect:

This project also included

• Plumbing and electrical throughout
• Vinyl flooring throughout
• Tile in three bathrooms
• Trim, casing, doors and door handles
• Crown moulding

Progress images
Final images